ALL ABOUT ELECTRICIAN

ALBERTZ ELEKTRO SERVICE 


Van 2017 tot 2020 fulltime als diensverlener stonden wij voor u klaar, echter door de COVID-19 ben ik in 2021 in loondienst gegaan, naar mijn loondienst verband 

help ik u toch graag met al uw kleine klussen.

 

Al reeds jaren onderweg in de elektra en telecom techniek.


​Vanaf jonge leeftijd en vanwege de opkomst van het internet en datatechniek veel interesse in deze techniek opgebouwd.

Ik heb daarom gekozen voor een MTS opleiding op het Arcus College te Heerlen waar ik mijn assistent en monteurs diploma's weten te behalen, na 6 jaar op de nieuwbouw in de elektrotechniek te hebben gewerkt was ik nieuwsgierig in de data techniek en ben van baan verandert met betrekking tot het opbouwen van data netwerken en pachtkasten.


Het enige wat mij toen minder beviel is dat ik geen contacten met klanten had, daarom ben ik als gecertificeerd allround monteur bij KPN begonnen hier kreeg ik zeer veel voldoening van mijn werk en telkens weer meer blijde klanten helaas na een re-organisatie binnen het bedrijf als monteur bij Ziggo begonnen van het aanleggen van kabels in de grond tot het aansluiten van modem in de meterkasten.


Dit is mijn passie en daarom ben ik in 2017 gestart met mijn eigen bedrijf Albertz Service, omdat wat mij in die jaren opviel dat ik werkzaam was bij KPN en Ziggo is dat vele klanten en oudere mensen problemen hadden met hun thuis (wifi) data-netwerk en elektro installaties, meterkasten waren onveilig en de bekabeling een puinhoop. mijn doelstelling u blij maken met een storing-lozen internet en wifi verbinding en dat het elektro veilig en niet brandgevaarlijk is.


Ik werk altijd netjes en volgens de meest recent geldende veiligheidsnormen. Ik heb daarvoor een opleiding gevolgd en deze afgesloten met een Veiligheidsdiploma VCA . Daarnaast vind ik vertrouwen zeer belangrijk, zodat u weet wie u in huis uitnodigt, ik heb daarom voor mijn persoon in 2017 een Verklaring omtrent het gedrag aangevraagd.


Ik vind het belangrijk dat wij samen goed overleggen en alle voor u belangrijke details kunnen toevoegen aan de werkzaamheden voor het beste resultaat.


graag kom ik in contact met u.

 

IF IT BLACKED OUT,

WE'LL LIGHT IT UP AGAIN!

Contact info

Parallelweg 179, 6411 NT Heerlen

       K.v.K. 68456107


       B.T.W. NL001816865B63

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren